

Česnakas subrendo lauke, šalia augo morka. Užkliuvo jie už mūsų akių – sukūrėm duonelę iš jų. Žalią morką išdžiovinom, nekepėm – nenumarinom, ji visiems labai patiko. Tradicinio lietuviško augalo – linų sėklų duonelės. Ir sau, ir dovanoms, ir lauktuvėms. Minkštai traškios - kupinos maloniai nustebinančių skonių, išgautų iš Lietuvai būdingos augalijos paletės. Darbe, namuose, sode, gamtoje, prie kompiuterio, skaitant knygą, kelionėje automobiliu ar lėktuvu. Pasotins ir vienos, ir prie sriubos, ir prie salotų. Nekepamos, džiovinamos žemoje temperatūroje, todėl su išsaugotomis sudėtyje esančių vaisių, daržovių ir brandintų sėklų prigimtinėmis naudingomis savuybėmis; lengvos, sausos ir ilgo galiojimo, tad patogu visur pasiimti su savimi.. Jūs būsite sotus, laimingas.
SUDEDAMOSIOS DALYS: morkos (26 %), brandinti linų sėmenys (25 %), pomidorai, brandintos saulėgrąžų sėklos, brandinti grikiai, česnakai (1,22 %), jūros druska.
100 g maistingumo deklaracija: riebalai 18.48 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1.68 g, angliavandeniai 18.93 g, iš kurių cukrų 2.85 g, skaidulinės medžiagos 9.94 g, baltymai 9.41 g, druska 0.33 g.
Energetinė vertė: 1124 kJ/268 kcal.
Be pridėtinio cukraus. Be glitimo.
Pažymėtos Rakto skylutės – sveikatai palankesnio maisto simboliu.
Laikyti sausoje vietoje, uždaroje pakuotėje.