

Paslaptį žinom. Buroką, svogūną sutrynus, linus padaiginus, viską sumaišius ir išdžiovinus - gausim stebuklą – buroką nekeptą, nevirtą, bet skanų - kitaip nepavadintą! Mėgstate burokėlius arba jų į mitybą įtraukiate per mažai? Abiem atvejams Jums pagelbės tradicinio lietuviško augalo – linų sėklų duonelės su burokėliais. Ir sau, ir dovanoms, ir lauktuvėms. Minkštai traškios - kupinos maloniai nustebinančių skonių, išgautų iš Lietuvai būdingos augalijos paletės. Darbe, namuose, sode, gamtoje, prie kompiuterio, skaitant knygą, kelionėje automobiliu ar lėktuvu. Pasotins ir vienos, ir prie sriubos, ir prie salotų. Nekepamos, džiovinamos žemoje temperatūroje, todėl su išsaugotomis sudėtyje esančių vaisių, daržovių ir brandintų sėklų prigimtinėmis naudingomis savuybėmis; lengvos, sausos ir ilgo galiojimo, tad patogu visur pasiimti su savimi.. Jūs būsite sotus ir laimingas.
SUDEDAMOSIOS DALYS: brandinti linų sėmenys (25 %), burokėliai (22 %), pomidorai, brandintos saulėgrąžų sėklos, brandinti grikiai, svogūnai, bazilikai, jūros druska, obuolių actas.
Supakuota 100 % perdirbamoje pakuotėje.
100 g maistingumo deklaracija: riebalai 18.29 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1.67 g, angliavandeniai 18.05 g, iš kurių cukrų 3.33 g, skaidulinės medžiagos 9.58 g, baltymai 9.23 g, druska 0.33 g.
Energetinė vertė: 1103 kJ/263 kcal.
Be pridėtinio cukraus. Be glitimo.
Pažymėtos Rakto skylutės – sveikatai palankesnio maisto simboliu.
Laikyti sausoje vietoje, uždaroje pakuotėje.