

Atėjus vakarui - paskutinė minutė po sunkios dienos, ikvėpti bočių paruoštos kavos.
SKONIS Skonis primena skanų gazuotą limonadą, sumaišytą su švelnia namine gira.
KAS TAI PER GĖRIMAS ? Gaminant išverdama saldi arbata. Tada ji fermentuojama su arbatos grybu.
O KOKIĄ FUNKCIJĄ ATLIEKA SUDĖTYJE ESANTYS OBUOLIAI ? Obuolių sultys įpilamos antrai gėrimo fermentacijai. Supilstoma į butelius. Šiame gamybos etape KOMBUČIA įgauna skonį bei tampa natūraliai gazuota. KAIP VARTOTI ? Taip kaip vartojate girą.
KIEK VARTOTI ? KOMBUČIĄ skanaujant pirmą kartą, rekomenduojama pradėti nuo 60 - 110 ml vienu kartu ir iki 450 ml per parą. Dėl didelio probiotikų ir fermentinių komponentų kiekio, KOMBUČIA turi detoksikuojančių, organizmą valančių savybių. Suvartojus KOMBUČIOS pirmą kartą ar išgėrus per daug KOMBUČIOS, gali pasireikšti pykinimas ir virškinimo stimuliavimas. Todėl reikia laikytis rekomenduojamų vartojimo normų.
SUDEDAMOSIOS DALYS: arbatžolių arbata (geriamasis vanduo, arbatžolės 1,4 proc.), cukrus, obuolių sultys, imbiero sultys 1,4 proc., kombučia mielių ir pieno rūgšties bakterijų raugas.
LAIKYTI šaldytuve 0 - (+6) °C temperatūroje. Atidarius butelį laikyti šaldytuve ir suvartoti per 2 paras. Gali būti natūralių nuosėdų.
VARTOJIMO BŪDAS: Vartoti atšaldytą. Prieš atidarant nesuplakti. Dėl galimo putojimo atidaryti atsargiai.