

Tikras Lietuvos kulinarinio paveldo produktas iš XVII a. Anuomet puikavosi tik ant didikų stalų (juk gauti cukraus jo gamybai, tai ne obuolį kaimyno kieme nusiraškyti), o šiandien plačiai paplitęs ir sutinkamas įvairiose aplinkose: dovanų dėžutėse, turistinėse kuprinėse, kabinetuose prie kompiuterio ar dietos besilaikančių smaližių slėptuvėse. Praktiškai negendantis ir konsistencijos neprarandantis obuolių sūris greit numarins cukraus ištroškusį monstriuką ir papildys energijos atsargas. O geriausia, kad spintelėje užsilikęs obuolių sūrio gabalėlis išgelbės netikėtai užklupus svečiams. Tad jei esate labai skubantis ir užimtas žmogus – svečių šiuo obuolių sūriu geriau nevaišinkite. Bet būtinai įdėkite dovanų.
Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: