Ekologiška kanapių arbata dėžutėje 20 pak.

Arbatą vokeliuose – labai patogu naudoti. Vokeliuose supakuota arbata atrodo estetiškai ir ilgai išlieka kvapni. Rudenį tikrai pravers ne tik Jums patiems, bet ir svečiams pavaišinti.

Ekologiška kanapių arbata dėžutėje puikiai tiks ne tik namuose ar darbo vietoje, bet ir restoranuose, kavinėse bei kitose maitinimo įstaigose, taip pat SPA centrų, grožio salonų, viešbučių klientams pavaišinti. Kokybė garantuota.

Sudėtis: 100 proc. pluoštinių kanapių lapai ir žiedai
Pakuotė: kartoninė dėžutė.
Grynasis kiekis: 20 g./ 20 vnt. paketėlių. Arbatos dėžutėje 20 vnt. paketėlių su siūlu. Kiekvienas paketėlis supakuotas į atskirą vokelį. 20 vokelių arbatos dėžutėje – 20 kvapnios arbatos puodelių.

Mūsų ūkio ekologiška kanapių arbata – puikaus skonio ir vertinga sveikatai, nes joje tik kruopščiai atrinkti ekologiškų sertifikuotų pluoštinių kanapių žiedynai ir lapai, augantys prie žiedų. Nevertingų augalo lapų mes nenaudojame. Kokybė mums svarbiausia. Ekologiški kanapių arbatos žiedynai ir lapeliai susmulkinti ir supakuoti į paketėlius ir vokelius, ne tik todėl, kad ilgiau išlaikytų nuostabų kvapą, bet ir savo vertingąsias savybes. Skinta rankomis. Išdžiovinta mūsų ūkio sertifikuotoje džiovykloje. Pakuota sertifikuotame vaistažolių fabrike. Žieduose kaupiasi geriausios kanapių savybės mūsų organizmui. Kanapių arbata neveikia psichikos ir neturi psichotropinio poveikio.

Kanapių arbatos nauda jau įsitikino ne vienas, o apie mūsų prekinio ženklo Kanapės galia/Hemp power arbatą atsiliepimai – patys geriausi. Mūsų arbatą klientai vadina tikro skonio kanapių arbata.

Vartojimas: užplikius 80 C virintu vandeniu, arbatžoles palaikykite 3-5 minutes. Kuo ilgiau laikysite, tuo arbata bus stipresnio skonio. Arbatą galima pagardinti medumi, citrina. Kad atsiskleistų naudingosios savybės, galima į arbatą įpilti šlakelį grietinėlės, įdėti šiek tiek sviesto, nes kanapių augaluose esantys kanabinoidai (CBD)* tirpūs riebaluose.

Turime Nacionaliniame maisto ir veterinarijos rizikos vertinimo instituto (NMVRVI) tyrimą.  Nr.1-23/22361/1 CH. Taip pat atliktas mikrobiologinis tyrimas Nacionaliniame maisto ir veterinarijos rizikos vertinimo institute – Nr. 5-24/00823/1/4 . Arbata turi Pagramančio regioninio parko produkto ženklą. Kanapės arbatai užaugintos ekologiškai, žemė netręšiama cheminiais preparatais. Kilmės šalis: Lietuva.

„Kanapės galia“ prekiniu ženklu pažymėtoje kanapių arbatoje tetrahidrokanabinilio (THC) kiekis neviršija maisto produktuose leidžiamo 0,2 procento. Turime THC patikros dokumentą, esame įtraukti  į pluoštinių kanapių tiekėjų sąrašą (Nr.15T-11PK).

*Kanabidiolis (CBD) yra vienas iš natūraliai kanapės augale esančių kanabinoidų. Pluoštinėje kanapėje (Cannabis sativa L.) yra įvairių kanabinoidų, pvz.: delta-9-tetrahidrokanabinolis (Δ9-THC), jo prekursorius kanapėje delta-9-tetrahidrokanabinolio rūgštis A (Δ9-THCA-A), delta-9-tetrahidrokanabinolio rūgštis B (Δ9-THCA-B), delta-8-tetrahidrokanabinolis (Δ8-THC), kanabidiolis (CBD), jo prekursorius kanapėje kanabidiolio rūgštis (CBDA), kanabigerolis (CBG), kanabinolis (CBN), kanabichromenas (CBC), delta-9-tetrahidrokanabivarinas (Δ9-THCV).

Ši ekologiška kanapių arbata jau su atnaujintu, modernesniu mūsų logotipu.


Sertifikatai:
Ekologiškas produktas: LT-EKO-001.440-0002505.2024.00
4,40 € /vnt
Kelmynė 2, Mažonų sen., Tauragės r. sav. , 73310
LT100012827415
Gintautas Žebelys
+37065786212
Pristatymo informacija
Pristatymas į Venipak ir Omniva paštomatu. Taip pat per kurjerius. Pristatoma per 2-3 darbo dienas.
Pristatymo būdai:
  • Omniva paštomatai - 2.99 €.
  • Venipak paštomatai - 2.99 €.
  • Venipak kurjeris - 5.99 €.
  • Omniva kurjeris - 6.99 €.
Loading...