"Farmers Circle" padažų rinkinys

Rinkinį sudaro: 

  1. Pomidorų Kečupas (314 ml): Mūsų pomidorų kečupas yra tikras natūralaus skonio lyderis. Jis pagamintas iš kruopščiai atrinktų ir tarpusavyje suderintų ingredientų, patiekalams suteiksiantis sodrų, intensyvų ir komfortišką skonį. Tai puikus priedas prie keptų bulvių, mėsos ar netgi makaronų.

  2. Burokėlių Kečupas (314 ml): Suteikite savo patiekalams šiek tiek ekscentriškumo su mūsų burokėlių kečupu. Burokėlių kečupas pasižymi saldžiarūgščiu skoniu, bei karamelės poskoniu, gaunamas karamelizuojant burokėlius savo sultyse, jaučiamas ir subalansuotas dūmo aromatas, yra ryškios rausvos „žemiškos“ spalvos.

  3. Slyvų BBQ Padažas (314 ml): Praturtinkite patiekalus su mūsų BBQ padažu. Mūsų BBQ padažas su slyvomis pasižymi subtiliu ir tuo pačiu intensyviu skoniu. Šviežios slyvos suteikia lengvą saldumą, o BBQ prieskoniai prideda jam "charakterio" su dūmo aromatu. Tai puikus pasirinkimas prie įvairių mėsos patiekalų arba kaip marinavimo būdas kepiniams.. Tai ne tik padažas, tai skonio kelionė į BBQ rojų.

Išskirtinis Skonis:

Kiekvienas produktas šiame rinkinyje yra sukurtas su meile ir rūpestingumu, gamtos apsuptyje esančiame ūkyje, suteikdamas jums komfortą ir išskirtinį skonį jūsų mėgstamiausiems patiekalams, užkandžiams.

16,99 € /vnt
Žirgyno g. 1, Radiškis, Ukmergės r. , 20364
304827114
Sigitas Pūkys
+37068424981
Pristatymo informacija
Nemokamas atsiėmimas ūkyje - Žirgyno g. 1, Radiškio k., Ukmergės r.
Pristatymo būdai:
  • Venipak kurjeris - 3.00 €. Nemokamas pristatymas nuo: 50.00 €
  • Venipak paštomatai - 3.00 €. Nemokamas pristatymas nuo: 50.00 €
Loading...