

Saulės midus yra gaminamas iš savo bityne surinkto medaus, prie bityno esančiose užliejamose pievose žydinčių kiaulpienių žiedų ir aplinkiniuose kaimuose surinktų uogų sulčių.
Vasaros skonyje susipina ne tik gaivus medaus skonis, tačiau ir išraiškingas, gaivus šeivamedžio žiedų kvapas. Pasinerkite į gaivią vasaros dieną kasdien. Naujai atraskite seniai nepelnytai pamirštą seniausią pasaulyje gėrimą.
Saulės midus Vasara yra 16% alkoholio.
Rekomenduojama patiekimo temperatūra 12-16 °C.
Midus turi Kulinarinio paveldo produkto ženklinimą. Tai specialus ženklas, kurio sukūrimo tikslas rūpintis kulinarijos paveldo išsaugojimu, plėtoti gyvosios tradicijos tęstinumą.
Siekdami patenkinti vartotojų susidomėjimą tradiciniu maistu ir informuoti kas vyksta maisto kultūros srityje, kokie produktai laikytini tradiciniais, ką ir kaip gamina maisto produktų gamintojai ir perdirbėjai, fondas teikia ekspertines išvadas bei suteikia teisė žymėti specialiu ženklu kulinarijos paveldo reikalavimus atitinkančius gaminius.