Švieži Eringi (Karališkoji kreivabudė) grybai 500g.

Eringi | Karališkoji kreivabudė (lot. Pleurotus Eryngii, angl. King Oyster) - išskirtinis kreivabudžių šeimos atstovas. Skirtingai nuo pilkųjų ir rožinių kreivabudžių grybų, kurios natūraliai auga and medžio kamieno, Eringi grybai auga, kaip mūsų lietuviškasis baravykas. Tai grybai su nedidele, trimitą primenančia kepurėle ir tvirtu, mėsingu kotu, šilkinės tekstūros bei subtilaus aromato. Tikrai vertas karališkojo vardo.

Kaip paruošti? Eringi (karališkoji kreivabudė) vartojamas visas - ir kepurėle ir kotas. Termiškai apdorojus išlieka tvirtas ir traškus. Paprasčiausias būdas - tiesiog pakepti ant sviesto su česnaku - tikrai nesuklysite! Dažnai ruošiamas kaip pagrindinis patiekalas, naudojamas gaminant makaronus ar garnyrą, verdant sriubas, puikiai tiks pagardinti picą. Dera su jūros gėrybėmis ir mėsa nei yra puikus mėsos pakaitalas veganiškoje ir vegetariškoje mityboje.

Laikymo sąlygos: laikyti šaldytuve orą praleidžiančioje taroje. Geriausiai tinka popierinis maišelis ar dėžutė. Suvartoti per 7 - 10d.

Šviežius grybus visada stengiames pristatyti kuo greičiau, tačiau gali užtrukti iki 4-5 d.d nuo užsakymo pateikimo.

Jei turite klausimų ar domina didesnis kiekis - susisiekite.

10,00 € /vnt
Išparduota
Vėžionys, 40101
ne pvm mokėtojas
Agnė Du hektarai
+37061966818
Pristatymo informacija
Pristatymo būdai:
  • DPD pickup paštomatai - 3.99 €.
  • Pristatymas į namus - 5.00 €.
  • LP Express paštomatai - 3.99 €.
  • Atsiėmimas vietoje - 0.00 €.
Loading...