

Saldžiarūgštis pagardas, skoniais susipynęs su natūraliu obuolių saldumu ir lengva acto rūgštele. Elis įneša šiek tiek kartaus, malonaus skonio bei pagyvina kitus ingredientus. O vaisių ir paprikų gabalėliai suteikia tekstūros.
Obuolių ir elio čatnis puikiai dera su įvairiausiais skoniais, ypač pikantiškesniais ar riebesniais patiekalais. Jis ne tik suteiks papildomo skonio, bet ir padės subalansuoti riebumą!
Sudedamosios dalys: svogūnai, obuoliai (22%), balto vyno actas, cukrus, džiovinta raudonoji paprika, vanduo, tamsus elis – alus (5,5%), tapijokos krakmolas, aštrūs čili pipirai, garstyčių sėklos, džiovintos petražolės, kuminas.
Laikymo sąlygos – laikyti vėsioje, tamsioje vietoje
Atidarius laikyti šaldytuve ir sunaudoti per 7 dienas
Grynasis kiekis 120g
Produkto maistinė vertė (100 gramų): | Kcal | Kj |
Kalorijos: | 102 | 428 |
Riebalai: | 0.5g | |
Sočiosios riebalų rūgštys: | 0.02g | |
Angliavandeniai: | 25g | |
Cukrus: | 21g | |
Skaidulos: | 1g | |
Baltymai: | 0.6g | |
Druska: | 0.001g |