

Puoselėdami tradicijas, kepame rankų darbo kūčiukus, kurie yra minkšti ir ilgai nesužiedėja. Kvapnūs ir gardūs su kisieliumi ar aguonų pienu, patiks kiekvienam. Be jų neįsivaizduojame šventinio Šventų Kūčių stalo. Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės. Grynasis kiekis 400 g +/- 3%.
Sudedamosios dalys: kvietiniai miltai, pienas (3.5%), saulėgrąžų aliejus, cukrus, aguonos, mielės, joduota druska.
100 g produkto maistinė vertė: energinė vertė 1389 kJ/332 kcal, riebalai 10,91 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1.32 g, angliavandenių 50.01 g, iš kurių cukrų 8.91 g, skaidulos 2.08 g, baltymų 8.76 g, druskos 3.03 g