

Ar yra kas skaniau už šviežias, ką tik nuskintas braškes? O gi liofilizuotos! Nerealiosios braškytės yra lengvos it debesėlis, išsaugojusios savo pirminę maistinę vertę, tirpstančios burnoje ir labai visų mėgiamos. Liofilizuotose braškėse gausu vitaminų, suvalgę apie 10g braškių, gausite vitamino C dienos dozę. Jose gausu antioksidantų, kurie veikia prieš vėžinių ląstelių susidarymą, taip pat gausu skaidulinių medžiagų, kurios padeda virškinimui.
Liofilizuotos braškės taip pat dera su:
Sudedamosios dalys: 100% liofilizuotos braškės (pjaustytos).
Šios kruopščiai rankomis atrinktos braškės tinka ne tik kaip užkandis, tačiau dėl savo dailios, į širdelę panašios formos, puikiai tiks puošti šventinius tortus, rytines košes ar energijos suteikiančius kokteilius. Tai puiki dovana mylimiems šeimos nariams ar draugams!
Dėl itin kruopščios atrankos bei lėto liofilizacijos proceso, braškės pasižymi savo puikia, beveik nei kiek nepakitusia išvaizda bei skoniu. Pastarasis kur kas intensyvesnis, dėka vandens pašalinimo liofilizavimo metu.
Laikyti vėsioje, sausoje ir tamsioje vietoje. Atidarius patariame suvartoti iš anksto.
PASTABA: Jeigu produktas suminkštėja, įdėkite pakuotę į šaldytuvą arba šaldymo kamerą ir produktas atgaus traškumą, tačiau visuomet patariame suvartoti atidarytą pakuotę kuo greičiau dėl liofilizuotų produktų savybės sugerti drėgmę iš aplinkos labai greitai.