

Ar pamenate natūraliai džiovintų kaimiškų obuolių skonį? Jeigu norite atgaivinti skonio receptorius, tai puiki proga paragauti liofilizuotų ir traškių, tirpstančių burnoje obuolių skiltelių. Obuoliuose gausu tirpios ir netirpios ląstelienos, antioksidantų, C ir B grupės vitaminų. Tai puikus užkandis, suteikiantis energijos bei sotumo jausmą!
Sudedamosios dalys: 100 % liofilizuoti obuoliai.
Maistinė vertė (100g):
Energinė vertė 1581kJ/g 373 kcal
Riebalai, 0,2 g,
Iš jų sočiosios riebalų rūgštys, 0,2 g
Angliavandeniai, 84,1 g,
Iš jų cukrūs 76,8 g
Skaidulinės medžiagos 10,12 g
Baltymai, 2,1 g
Druska 0 g
Laikymo sąlygos: laikyti sandariai uždarius pakuotę sausoje, tamsioje ir vėsioje vietoje.
PASTABA: Jeigu produktas suminkštėja, įdėkite pakuotę į šaldytuvą arba šaldymo kamerą ir produktas atgaus traškumą, tačiau visuomet patariame suvartoti atidarytą pakuotę kuo greičiau dėl liofilizuotų produktų savybės sugerti drėgmę iš aplinkos labai greitai.