Morkų cukatai 100 g

MORKŲ CUKATAI 100 % Natūralu 

Džiovintų obuolių skonio morkų cukatai – tai kubeliais supjaustytos morkos, išmirkytos ir apvirtos cukraus ir džiovintų obuolių sirupe. Džiovintos konvekcinėje džiovykloje žemoje temperatūroje Produktas nėra apdorotas jokiomis papildomomis priemonėmis, galinčiomis ilginti jo galiojimą.

Šis produktas yra gaminamas tradiciniu būdu, siekiant išsaugoti visas biologiškai aktyvias medžiagas.

 Morkų cukatai –  džiovintų obuolių skonio skanėstas, kuris gali būti puikus beta karotino (vitaminas A atsakingas už gera regą ) šaltinis mokinio priešpiečių dėžutėje! Dar daugiau ... vairuojančių patogumui , supakuota indeliuose, kuris pritaikytas įstatyti į kavos puodelio dėklą , todėl ypatingai patogu ir naudinga ilgesnės kelionės metu, kai norisi ko nors paužkandžiauti ir neprarasti budrumo. Tikrai pastebėjote, kad kartais namuose norisi sveikai pasmaguriauti? Todėl rekomenduojame šį produktą, kuris gali būti nepamainomas, kai norisi ko nors ypač gurmaniško.

Produkto sudedamosios dalys: Morkos – (97 %), ir cukrus.

Maistinė vertė (100g.): Energetinė vertė - 1304 kJ / 307 kcal. Riebalai - 0,2 g., iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių - 0,1 g. Angliavandeniai - 75,4 g., iš kurių natūralus cukrus - 44,0 g. Skaidulinės medžiagos – 22 g. Baltymai - 0,4 g. Druska - 0,1 g.

Laikymo sąlygos : Laikykite sausoje ir nuo saulės spindulių apsaugotoje vietoje. Laikymo temperatūra nuo 0°C iki 25°C.

Šis produktas yra gaminamas tradiciniu būdu, siekiant išsaugoti visas biologiškai aktyvias medžiagas. 100 proc. Natūralu  Vitaminų šaltinis  Senos tradicijos Žalia energija

Morkų nauda sveikatai . Morkos yra ypač geras beta karotino ( vitamino A ) , skaidulų, vitamino K , kalio ir antioksidantų šaltinis. Dažniausiai oranžinės spalvos , dėl jose sukaupto gausaus kiekio beta karotino (vitamino A ). Vitamino A trūkumas gali pabloginti regėjimą, padaryti įtaką odos ir plaukų išsausėjimui. Morkų maistinės skaidulos palengvina virškinimo procesus, palaiko žarnyno švarą, teigiamai veikia cukraus kiekį kraujyje ir gali padėti sumažinti cholesterolio kiekį.

2,00 € /vnt
Urbelių 5A, 58406
LT100014247513
Ilona Jačunskienė
+37066177088
Pristatymo informacija
Pristatymo kainos Pristatymo kaina priklauso nuo siuntos svorio ir šalies, į kurią siunčiama siunta. Minimali užsakymo suma 10 eur. Pasirinkus kurjerio paslaugą, pristatymas vykdomas darbo dienomis iki 17 val. Kurjeris gali prašyti pateiktis asmens tapatybę patvirtinanti dokumentą. Pastabos: *Savaitgaliais ir švenčių dienomis užsakymai nesiunčiami ir siuntos nepristatomos. Į Venipak paštomatus pristatymo kaina nuo 3.98 Eur. Nemokamas pristatymas į paštomatus nuo 50 eur. Venipak kurjerio pristatymo kaina - nuo 7.50 Eur. Nemokamo pristatymo -nėra .Garantijos Visas prekes , kurias turime savo sandėlyje, Jums užsakius prekes ir apmokėjus užsakymą, jau kitą darbo dieną prekės ruošiamos išsiuntimui ir perduodamos kurjeriui, o Jums išsiunčiamas siuntos sekimo numeris. Visas prekes siunčiame iš Lietuvos. ________________________________________
Pristatymo būdai:
  • Venipak paštomatai - 3.98 €. Nemokamas pristatymas nuo: 50.00 €
  • Venipak kurjeris - 7.50 €.

Kiti produktai iš

Loading...