Prieskoninė druska su našlaitėmis

Tai nepaprasta, aukštos kokybės druska, kuri papildo maistą prabangos ir subtilumo jausmu. Ji yra ypatinga dėl savo išskirtinio skonio, unikalios tekstūros ir estetinės išvaizdos.

Himalajų druska turi daug mikroelementų. Raudoną spalvą druskai suteikia mineralai (tame tarpe ir geležis, magnis bei kalis). Ją papildėme pipirų mišiniu, liofilizuotomis avietėmis bei našlaičių žiedais.

Šie priedai suteikia druskai subtilų skonį, praturtina aromatą, o išskirtinio grožio malūnėlis neįpareigoja slėpti druskinės stalčiuje ar spintelėje. Dėl savo estetinės išvaizdos ši druska gali tapti puikia stalo ar virtuvės dekoracija. Malūnėlis yra pagamintas iš storo ir kokybiško plastiko, todėl atrodo, kaip stiklas, o pridėti prieskoniai ilgiau išlieka švieži.

Naudokite šią druską prie kasdienio maisto, nes ji gali praturtinti bet kokį patiekalą arba virtuvės kūrinį, suteikiant jiems subtilumo ir prabangos akcentą.

Sudėtis: Rupi, rožinė Himalajų druska, juodieji pipirai, baltieji pipirai, žalieji pipirai, raudonieji pipirai, liofilizuotus avietės, liofilizuoti našlaičių žiedai.

Grynasis svoris: 75 g. (svoris gali skirtis keletu gramų, nes fasuojant papuolus daugiau liofilizuotų produktų, bendras svoris mažėja, papuolus daugiau druskos - bendras svoris didėja).

 

Malūnėlis yra daukartinio naudojimo ir lengvai pildomas mūsų druskų papildymais.

35,90 € /vnt
Sodų g., Kalvarija, Kalvarijos sav., 69204
LT100016352416
Albertas Zigmanta
+37061607336
Pristatymo informacija
Siuntimas paštomatu 2,90 eur Siuntimas kurjeriu 6,90 eur
Pristatymo būdai:
  • LP Express paštomatai - 3.90 €.
  • Omniva paštomatai - 3.90 €.
  • Pristatymas į namus - 7.90 €.
Loading...