Aprašymas

Šakočio kepimo edukacija nuo kiaušinio iki ragavimo

Bėgančiame pasaulyje, ieškome vietos atsipūsti, oazės nuo streso, kur galėtume sulėtinti gyvenimo tempą ir atitrūkti nuo kasdienybės. Būtent tai ir siūlome lėtojo turizmo kulinarinėje studijoje Gamtos Girnos. Svečiai čia pasineria į ilgą, šimtametę tradiciją turinčią šakočio kepimo edukacinę pramogą mūsų namų jaukume. Praleidę visą dieną čia, maišydami tešlą, patys kepdami šakotį, bendraudami ir vykdydami įvairias užduotis, žmonės pasijaučia kaip namie, o ilgos darbo valandos ir židinio kaitra, virsta ilgai išliekančiais šiltais atsiminimais.

Trukmė 5 val. Žmonės registruojasi į mūsų paskelbtą renginį arba atvažiuoja su savo grupe. Grupės dydis 4-10 žmonių, taip užtikrinant dėmesį kiekvienam dalyviui. Žmonės patys muša kiaušinius, sijoja miltus, maišo tešlą ir plaka baltymus. Užkūrę ugnį stoja prie pečiaus ir pasikeisdami pila tešlą, kol šakotis iškepa. Iškeptą šakotį daliname pagal žmonių kiekį ir supakuojame išsivežimui.

Visos edukacijos metu pasakojame šakočio istoriją, bei mūsų recepto istoriją, kurią atsekame nuo 1925 metų. Atsakome į žmonių klausimus apie medieną, tešlą, ragų dydį ir kt. Kad užtektų jėgų vaišiname smulkiais užkandžiais, kava, bei arbata.

Dėl edukacijos laiko tartis telefonu +370 685 40088

I (08-17) II (08-17) III (08-17) IV (08-17) V (08-17) VI (08-17) VII (08-17)
Min. 4 / Max. 10
Visus metus
Bankiniu pavedimu Atsiskaitymas vietoje
25.00 € 25.00 €
Grupės skaičius Kaina
2 100.00 €
4 100.00 €
6 150.00 €
10 250.00 €
Renata Rėklaitytė +37068540088

Atsiliepimai apie paslaugą

Loading...