![](https://kaimasinamus.lt/modules/advancelogin/views/img/front/loading.gif)
![](https://kaimasinamus.lt/modules/advancelogin/views/img/front/loading.gif)
Džiovintų obuolių skiltelės - tai 100 proc. vienos rūšies obuoliai be sėklalizdžių, supjaustyti į 12 vienodo dydžio skiltelių. Tai - produktas, kuris buvo džiovinamas konvencinėje džiovykloje žemoje temperatūroje. Mūsų obuoliai džiovinami rudenį, tik nuskynus nuo medžių! Taip pat jie nėra apdoroti jokiomis papildomomis priemonėmis, kurios gali ilginti produkto galiojimą.
Produkto maistingumas .(100 g): Energetinė vertė - 1514 kJ / 358 kcal. Riebalai - 0,7 g., iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių - 0,2 g. Angliavandeniai - 77,9 g., iš kurių natūralus cukrus - 77,0 g. Skaidulinės medžiagos - 16,8 g. Baltymai - 1,7 g. Druska - 0,02 g.
Laikymo sąlygos. Laikyti sandariai uždarytus sausoje nuo saulės spindulių apsaugotoje vietoje, priešingu atveju, gali absorbuoti patalpos drėgmę ir prarasti traškumą. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 20°C
Produkto nauda. Džiovintų obuolių skiltelės – tai tradiciniai ir laiko patikrinti džiovinti obuoliukai. Galite jais pavaišinti draugus ir ne tik! Šis gardumynas tikrai suteiks daug džiaugsmo ir teigiamų emocijų. Maloniai nustebsite, kokią galią turi džiovinti obuoliukai! Džiovinti obuoliai – tai nepakeičiamas užkandis visai šeimai. Šių natūralių skanumynų saujelėje yra gausu vitaminų! Be to, tai puikus energijos šaltinis mokinio priešpiečių dėžutėje, o spintelėje padėtas džiovintų obuolių maišelis yra puikus pasirinkimas netikėtai užklupus norui ką nors paskanauti, užsiplikyti arbatos ar išsivirti obuolių kompoto.
Svarbu! Iš 1 kg šviežių vaisių vidutiniškai gaunama tik 100 g džiovintų obuolių, kurie turi daug skaidulinių medžiagų, gerinančių virškinimo ir žarnyno veiklą. Bet dėl iš jų išgarinto vandens, džiovinti obuoliai yra kelis kartus kaloringesni negu švieži! Taip pat juose yra didesnis natūralaus cukraus kiekis, todėl maisto ekspertai ir medikai pataria nepersistengti ir skanauti juos saikingai.