Sausmedžio uogos / Melsvauogės / Haskap uogos / Melsvauogis Sausmedis

Išdrįsk atrasti Haskap (sausmedžio) uogų galią!

Haskap uogos, dar vadinamos melsvauogėmis ar valgomojo sausmedžio (Lonicera Caerulea) uogomis, yra mažos, bet galingos uogos, kupinos naudos sveikatai. Šios ryškios, tamsiai mėlynos spalvos uogos yra ne tik skanios, bet ir nepaprastai naudingos. 

Haskap uogų nauda sveikatai:

*Daug antioksidantų: Haskap uogose yra vienas didžiausių antioksidantų kiekių tarp visų vaisių. Antioksidantai labai svarbūs apsaugant ląsteles nuo laisvųjų radikalų daromos žalos, padeda mažinti uždegimus ir lėtinių ligų riziką.

*Stiprina smegenų sveikatą: Tyrimai parodė, kad haskapo uogos gali pagerinti trumpalaikę atmintį ir kognityvines funkcijas. Mėgaudamiesi šiomis uogomis galite išlaikyti aštrų protą ir pagerinti susikaupimą.

*Palaiko širdies sveikatą: Dėl didelio antocianinų kiekio haskapo uogos gali padėti sumažinti kraujospūdį ir pagerinti širdies sveikatą. Šių uogų įtraukimas į savo mitybą gali prisidėti prie sveikesnės širdies ir kraujagyslių sistemos.

*Gerina sportinį pajėgumą: Haskapo uogos puikiai tinka sportininkams ir aktyviems žmonėms. Jos gali pagerinti ištvermę ir padėti greičiau atsigauti po fizinio krūvio, todėl yra puikus natūralus priedas prieš ar po treniruočių.

*Stiprina imunitetą: Haskap uogos, kuriose gausu vitaminų, ypač vitamino C, kuris stiprina imuninę sistemą. 

*Bioaktyvios medžiagos Haskap uogose: Šie galingi junginiai suteikia haskapo uogoms ryškią spalvą ir yra atsakingi už daugelį jų sveikatai naudingų savybių, įskaitant antioksidacinį ir priešuždegiminį poveikį.

Vitaminas C: Vitaminas C: būtinas stipriai imuninei sistemai ir sveikai odai.
Vitaminas A: palaiko akių sveikatą ir stiprina imuninę sistemą.
Daug skaidulų: palengvina virškinimą ir padeda palaikyti sveiką žarnyną.
Kalis: Kalis: būtinas sveikam kraujospūdžiui ir raumenų funkcijai palaikyti.

Kodėl verta rinktis šviežias Haskap uogas? Haskap uogos auginamos mūsų ūkyje, Lietuvoje, todėl užtikrinama aukščiausia kokybė ir šviežumas Jos puikiai tinka užkandžiauti, dėti į kokteilius, gardinti jogurtą ar desertus. Dėl savo unikalaus skonio - saldaus ir rūgštaus skonių derinio - ir įspūdingos naudos sveikatai haskap uogos yra skanus būdas sveikai ir skaniai pagerinti savo savijautą.

Mėgaukitės natūraliomis haskap uogų savybėmis ir pajuskite, kaip jos gali pakeisti jūsų savijautą.

12,00 € /kg
Užsakymams virš 120 EUR nemokamas pristatymas Kaune, Vilniuje ir Klaipėdoje
Ilgižiukų kaimas, 1B, 60487
4249735
Agnė Vaitiekūnaitė
+37067418404
Pristatymo informacija
Pristatymo terminas – 14 dienų nuo užsakymo pateikimo (Lietuvoje), 30 dienų (ES)
Pristatymo būdai:
  • Omniva paštomatai - 3.00 €.
Loading...