Lęšių makaronai su svirplių miltais

Skirta visiems, kurie nori mėgautis lengvais makaronais be įprastų angliavandenių. Idealiai tinka tiems, kurie yra jautrūs maistui. Ypač žemas glikemijos indeksas. Labai maistingi, greit ir lengvai paruošiami.

  • net 30 g baltymų 1 porcijoje;
  • jokių tuščių kalorijų;
  • paruošiami vos per 4 minutes;
  • raudonųjų lęšių ir svirplių miltų balansas.

Kodėl verta rinktis šiuos makaronus? Įprastuose, iš kvietinių miltų pagamintuose, makaronuose yra daug paprastųjų angliavandenių. Šiuolaikiniai mitybos specialistai pabrėžia, kad jų nereikėtų valgyti kasdien. Bet jei mėgstate makaronus, yra sveika alternatyva. Sens makaronų pagrindą sudaro maistingieji raudonieji lęšiai, papildyti aukščiausios kokybės baltymų priedu – svirplių miltais.

Koks šių makaronų skonis? Sujungus raudonuosius lęšius ir svirplių miltus sukuriamas unikalus, subalansuotas, labai maistingas patiekalas. Raudonieji lęšiai turi šiek tiek salsvą, riešutinį skonį. Jie taip pat žinomi dėl savo puikios kreminės tekstūros. Svirplių miltai įtakos makaronų skoniui neturi jokio, jų misija sustiprinti patiekalą ir praturtinti jį baltymais. Galite mėgautis visais makaronų patiekalais be sąžinės graužaties. Kartu su gardžiu padažu jums nieko netrūks.

Kuo naudingi raudonieji lęšiai Tai maistingas augalinių baltymų, skaidulų, vitaminų ir mineralų šaltinis. Lęšiuose ypač daug folio rūgšties, geležies, kalio ir mangano. Be to, juose mažai riebalų ir cholesterolio, todėl jie yra sveikas subalansuotos mitybos priedas. Palyginti su kitais ankštiniais augalais, raudonieji lęšiai yra lengviau virškinami, ypač gerai išvirti. Tai gali padaryti juos labiau toleruojamu pasirinkimu asmenims, turintiems virškinimo sutrikimų arba turintiems mitybos apribojimų.

Kuo naudingi svirplių miltai? Svirplių miltų naudojimas yra naujas ir novatoriškas požiūris į maisto gamybą ir tvarumą. Augant supratimui apie aplinkosaugos problemas ir alternatyvius baltymų šaltinius, svirplių miltai siūlo unikalų sprendimą, kuris meta iššūkį tradicinėms maisto normoms ir skatina ieškoti naujų kulinarinių galimybių. Svirplių miltuose yra ypač daug baltymų, juose yra visos devynios nepakeičiamos aminorūgštys, reikalingos žmogaus sveikatai. Be baltymų, svirplių miltuose taip pat gausu būtinų mikroelementų, tokių kaip geležis, kalcis, B grupės vitaminai (įskaitant B12) ir Omega-3 riebalų rūgštys. Šios maistinės medžiagos yra svarbios bendrai sveikatai ir gerovei, o svirplių miltai suteikia jas labai biologiškai prieinama forma.

Produkto svoris: 200 g

Sudedamosios dalys: Raudonųjų lęšių miltai 90 %, svirplių miltai (Acheta domesticus) 10%.

 

Energetinė vertė 100 g

1583 kJ / 378 kcal

Baltymai

30 g

Riebalai / iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 

3,9 g / 1,6 g

Angliavandeniai / iš kurių cukrų

54 g / 1 g

Skaidulinės medžiagos

1,3 g

Druska

0,1 g

 

Alergijos: Gali sukelti alerginę reakciją žmonėms, alergiškiems vėžiagyviams, moliuskams arba dulkių erkutėms. Gali būti sojos pėdsakų.

Laikymo sąlygos: Laikyti sausoje vietoje (<25°C). Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.

4,65 € /vnt
Jaunimo g. 1-10, Marijampolė, Marijampolės sav., 68247
nėra
Greta Budreikė
+37067814299
Pristatymo informacija
Pristatymo būdai:
  • LP Express paštomatai - 3.00 €.
  • Omniva paštomatai - 3.00 €.
  • Pristatymas į namus - 5.00 €. Nemokamas pristatymas nuo: 50.00 €
Loading...