Džiovintos voveraitės 40 g
Džiovintos voveraitės.
Plėšytos valgomosios voveraitės. Džiovintos pramoninėje džiovyklėje konvenciniu būdu, žemoje temperatūroje. Produkto sudėtyje yra virškinimą gerinančių skaidulų bei skirtingų įvairių mikroelementų. Voveraitės turi B, E, D grupės vitaminų, taip pat geležies, kalcio, kalio, magnio, fosforo ir kitų mineralų. Voveraičių spalva žymi, kad jose yra betakaroteno. Tinka pagrindiniams patiekalams, mišrainėms, troškiniams sriuboms gaminti, sutrupinus ar sumalus naudoti kaip prieskonius patiekalams gardinti.
Laikyti sausoje vėsioje vietoje. Atidarius kuo greičiau suvartoti.
Pagaminimo data/ geriausias iki: žiūrėti ant pakuotės.
Produkto maistingumas (100 g): Energetinė vertė - 1144 kJ /273 kcal. Riebalai - 5,2 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių - 1,3 g Angliavandeniai - 2,1 g, iš kurių natūralus cukrus - 1,2 g Skaidulinės medžiagos - 58,3 g, baltymai - 16,3 g Druska - 0,0 g
100 proc. Natūralu Žalia energija Be priedų E Senos tradicijos Vitaminų šaltinis
- Venipak paštomatai - 3.98 €. Nemokamas pristatymas nuo: 50.00 €
- Venipak kurjeris - 7.50 €.