Daržovių duonelė su kopūstais, paprika ir cukinija

Gurmaniško skonio gardžios KOPŪSTŲ, PAPRIKŲ IR CUKINIJŲ DUONELĖS, garantuojame, nepaliks abejingų. Nekeptos, be pridėto cukraus ar miltų. Pagardintos vertingomis sėklomis ir daržovių gausa – viskas, kas sveika ir naudinga Jums. Kopūstų, paprikų ir cukinijų duonelės turi daug skaidulinių medžiagų, kurios turi teigiamą poveikį savijautai. Tinka žaliavalgiams, veganams, vegetarams ir visiems besirūpinantiems savo savijauta bei ieškantiems naujų skonių.

Žemoje temperatūroje džiovinama KOPŪSTŲ, PAPRIKŲ IR CUKINIJŲ duonelė ne tik nepraranda savo traškumo, bet ir išsaugo beveik visas daržovėse bei sėklose esančias vertingas medžiagas bei vitaminus.* Gardžiuokitės duonelėmis su paštetu, savo mėgstama užtepėle ar valgykite tiesiog vienas vietoje duonos. Tai puikus ir vertingas užkandis Jums ir Jūsų vaikams.

Valgykite daržovių duoneles vietoje įprastos duonos, gardinkite jas savo mėgstama užtepėle, sūriu ar netgi džemu. Atraskite Jums patinkantį derinį, kuris džiugins namuose, darbe ar iškylaujant. Suvalgius vos kelias riekeles daržovių duonelės, Jūs nepastebėdami suvartosite dalį rekomenduojamos skaidulinių medžiagų normos ir pagerinsite savo savijautą, įsikrausite energija. Mes siūlome Jums bent kelis kartus per savaitę suvalgyti po 1-2 riekeles ir taip praturtinti savo mitybą. Dėl džiovinimo žemoje temperatūroje, duoneles gali valgyti žaliavalgiai, veganai, vegetarai, savo savijauta besirūpinantys bei visi naujų skonių ieškantys valgytojai.

Sudėtis: kopūstai (36%), paprika (17%), cukinija (17%), sėklų mišinys (29%): sezamų sėklos (30%), saulėgrąžų branduoliai (25%), linų sėmenys (24%), kanapių sėklos (10%), moliūgų sėklos (10%), druska (1%), malti juodieji pipirai (0.5%).

Pakuotė - 100 g.

3,00 € /vnt
Šunykštos g., Bebrūnai, Anykščių rajono savivaldybė, 29257
LT100011558814
Vilma Tocionytė
+37060622646
Pristatymo informacija
Trečiadieniais produktus pristatome į Vilnių, ketvirtadieniais į Kauną. Į kitus miestus siunčiame: Omniva paštomatas - 3 Eur; Kurjeris - 9 Eur. Užsakymus nuo 30 Eur pristatome nemokamai.
Pristatymo būdai:
  • Pristatymas į namus - 5.00 €. Nemokamas pristatymas nuo: 30.00 €
  • Omniva paštomatai - 3.00 €. Nemokamas pristatymas nuo: 30.00 €
  • Omniva kurjeris - 9.00 €. Nemokamas pristatymas nuo: 50.00 €
  • Atsiėmimas vietoje - 1.00 €. Nemokamas pristatymas nuo: 1.00 €
Loading...