Daržovių duonelė su morka, moliūgais ir čili

Gardžios, traškios , sušildančios gomurį, saikingai aštrios MORKŲ, MOLIŪGŲ IR ČILI DUONELĖS – puikus pasirinkimas, kai norisi sveiko ir maistingo užkandžio. Be jokio pridėtinio cukraus ir miltų. Atrinkome ir sudėjome tik tai, kas vertinga. Morkų, moliūgų ir čili duonelės turi daug skaidulinių medžiagų, kurios turi teigiamą poveikį savijautai. Tinka žaliavalgiams, veganams, vegetarams ir visiems besirūpinantiems savo savijauta bei ieškantiems naujų skonių.

Traškios, maistingos, šildančios, saikingai aštrios ir labai skanios MORKŲ, MOLIŪGŲ IR ČILI DUONELĖS džiovinamos žemoje temperatūroje (35oC), tam, kad būtų išsaugotos kone visos daržovėse ir sėklose esančios vertingosios medžiagos bei vitaminai.* Morkų, moliūgų ir čili duonelėje yra daug skaidulinių medžiagų.

Valgykite daržovių duoneles vietoje įprastos duonos, gardinkite jas savo mėgstama užtepėle, sūriu ar skanaukite vietoje įprastų traškučių. Atraskite Jums patinkantį derinį, kuris džiugins namuose, darbe, iškylaujant arba į užkandžių dėžutes. Suvalgius vos kelias riekeles daržovių duonelės, Jūs nepastebėdami suvartosite dalį rekomenduojamos skaidulinių medžiagų normos ir pagerinsite savo savijautą, įsikrausite energija. Mes siūlome Jums bent kelis kartus per savaitę suvalgyti po 1-2 riekeles ir taip praturtinti savo mitybą. Dėl džiovinimo žemoje temperatūroje, duoneles gali valgyti žaliavalgiai, veganai, vegetarai, savo savijauta besirūpinantys bei visi naujų skonių ieškantys valgytojai.

Sudėtis: morkos (39%), moliūgai (39%), sėklų mišinys (20%): sezamų sėklos (29%), saulėgrąžų branduoliai (25%), linų sėmenys (25%), kanapių sėklos (10%), moliūgų sėklos (10%), druska (0,8%), malti juodieji pipirai (0.2%), malti čili pipirai (2%).

3,00 € /vnt
Šunykštos g., Bebrūnai, Anykščių rajono savivaldybė, 29257
LT100011558814
Vilma Tocionytė
+37060622646
Pristatymo informacija
Trečiadieniais produktus pristatome į Vilnių, ketvirtadieniais į Kauną. Į kitus miestus siunčiame: Omniva paštomatas - 3 Eur; Kurjeris - 9 Eur. Užsakymus nuo 30 Eur pristatome nemokamai.
Pristatymo būdai:
  • Pristatymas į namus - 5.00 €. Nemokamas pristatymas nuo: 30.00 €
  • Omniva paštomatai - 3.00 €. Nemokamas pristatymas nuo: 30.00 €
  • Omniva kurjeris - 9.00 €. Nemokamas pristatymas nuo: 50.00 €
  • Atsiėmimas vietoje - 1.00 €. Nemokamas pristatymas nuo: 1.00 €

Kiti produktai iš

Loading...