

MORKŲ CUKATAI 100 % Natūralu
Džiovintų obuolių skonio morkų cukatai – tai kubeliais supjaustytos morkos, išmirkytos ir apvirtos cukraus ir džiovintų obuolių sirupe. Džiovintos konvekcinėje džiovykloje žemoje temperatūroje Produktas nėra apdorotas jokiomis papildomomis priemonėmis, galinčiomis ilginti jo galiojimą.
Šis produktas yra gaminamas tradiciniu būdu, siekiant išsaugoti visas biologiškai aktyvias medžiagas.
Morkų cukatai – džiovintų obuolių skonio skanėstas, kuris gali būti puikus beta karotino (vitaminas A atsakingas už gera regą ) šaltinis mokinio priešpiečių dėžutėje! Dar daugiau ... vairuojančių patogumui , supakuota indeliuose, kuris pritaikytas įstatyti į kavos puodelio dėklą , todėl ypatingai patogu ir naudinga ilgesnės kelionės metu, kai norisi ko nors paužkandžiauti ir neprarasti budrumo. Tikrai pastebėjote, kad kartais namuose norisi sveikai pasmaguriauti? Todėl rekomenduojame šį produktą, kuris gali būti nepamainomas, kai norisi ko nors ypač gurmaniško.
Produkto sudedamosios dalys: Morkos – (97 %), ir cukrus.
Maistinė vertė (100g.): Energetinė vertė - 1304 kJ / 307 kcal. Riebalai - 0,2 g., iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių - 0,1 g. Angliavandeniai - 75,4 g., iš kurių natūralus cukrus - 44,0 g. Skaidulinės medžiagos – 22 g. Baltymai - 0,4 g. Druska - 0,1 g.
Laikymo sąlygos : Laikykite sausoje ir nuo saulės spindulių apsaugotoje vietoje. Laikymo temperatūra nuo 0°C iki 25°C.
Šis produktas yra gaminamas tradiciniu būdu, siekiant išsaugoti visas biologiškai aktyvias medžiagas. 100 proc. Natūralu Vitaminų šaltinis Senos tradicijos Žalia energija
Morkų nauda sveikatai . Morkos yra ypač geras beta karotino ( vitamino A ) , skaidulų, vitamino K , kalio ir antioksidantų šaltinis. Dažniausiai oranžinės spalvos , dėl jose sukaupto gausaus kiekio beta karotino (vitamino A ). Vitamino A trūkumas gali pabloginti regėjimą, padaryti įtaką odos ir plaukų išsausėjimui. Morkų maistinės skaidulos palengvina virškinimo procesus, palaiko žarnyno švarą, teigiamai veikia cukraus kiekį kraujyje ir gali padėti sumažinti cholesterolio kiekį.