Ekologiška ūkio daržovių dėžė (D)

Pajuskite tikrą gamtos skonį su mūsų ekologiška ūkio daržovių dėže! Ši dėžė sudaryta iš iki 10 skirtingų rūšių ekologiškų sezoninių daržovių, išaugintų rūpestingai ir atsakingai Farmers Circle ūkyje. Kiekviena dėžė atspindi natūralų sezono ritmą, užtikrinant daržovių šviežumą ir aukščiausią kokybę.

Kas sudaro mūsų dėžę?

  • Sezoninės daržovės: Kas savaitę keičiasi daržovių asortimentas, kuris gali apimti įvairias daržoves, pavyzdžiui, salotas, pomidorus, agurkus, morkas, bulves, burokėlius ir cukinijas, patisonus, tomatilus, paprikas, baklažanus, kaliaropes, kopūstus, kalafiorus, kale kopūstus, brokolius. Kiekviena daržovė yra kruopščiai atrinkta, kad užtikrintų jums geriausią skonį ir kokybę.
  • Sezoniškos ūkio žolelės: Praturtinkite savo patiekalus šviežiomis žolelėmis, tokiomis kaip bazilikas, petražolės, krapai, obuolinės mėtos, peletrūnai. Šios žolelės ne tik suteikia patiekalams ypatingą skonį, bet ir yra pilnos vertingų maistinių medžiagų.

Kodėl verta rinktis mūsų daržovių dėžę?

  • Ekologiškumas: Visi mūsų produktai yra auginami nenaudojant sintetinių pesticidų ir trąšų, todėl galite būti tikri dėl jų kokybės ir saugumo.
  • Šviežumas: Daržovės ir žolelės keliauja tiesiai iš mūsų ūkio į jūsų namus, todėl išlieka maksimaliai šviežios ir maistingos.
  • Sezoniškumas: Palaikome tvarų ūkininkavimą, todėl mūsų dėžėje visada rasite tik tą, kas natūraliai auga šiuo metų laiku.

Patogumas ir Kūrybiškumas Jūsų Virtuvėje: su mūsų ekologiška ūkio daržovių dėže ne tik gausite šviežiausias sezonines daržoves ir žoleles, bet ir unikalius receptus, specialiai pritaikytus dėžės turiniui. Kiekvieną savaitę atrasite naujų idėjų, kaip kūrybiškai panaudoti gautas daržoves ir sukurti sveikus bei skanius patiekalus savo šeimai.

Pasinerkite į kulinarinį nuotykį su mūsų receptais, kurie padės Jums lengvai ir greitai paruošti skanius, subalansuotus patiekalus. Mūsų dėžė – tai ne tik šviežumas ir kokybė, bet ir įkvėpimas kasdieniams gaminimo ritualams.

(D) Dėžės dydis - 5 - 6 kg 

Ekologiškos ūkio dėžės pristatomos kiekvieną Antradienį į Vilnių iš Farmers Circle ūkio į*:

  • Senatorių Pasažą  (atsiėmimas pristatymo dieną nuo 14 iki 17 val),  
  • Bnordic (atsiėmimas pristatymo dieną nuo 14 iki 17 val),
  • Atsiėmimas ūkyje (atsiėmimas pristatymo dieną nuo 10 iki 17 val) 

*Nuo 5 vnt galime pristatyti Vilniaus mieste jūsų pasirinktoje vietoje. 

Užsisakykite ekologišką ūkio daržovių dėžę ir mėgaukitės šviežiomis, sveikomis ir skaniomis daržovėmis tiesiai iš gamtos glėbio!

Ūkį prižiūrime pagal ES ekologinio ženklo reikalavimus, jį sertifikuoja EKOAGROS. Sertifikavimo įstaigos kodas LT-EKO-001. ES žemės ūkis.


Sertifikatai:
Ekologiškas produktas: LT-EKO-001.440-0000015.2024.00
35,00 € /vnt
Užsakymai priimami iki Pirmadienio 12:00 (Daržovės renkamos kiekvieną Pirmadienį), Pristatymas - Antradieniais
Žirgyno g. 1, Radiškis, Ukmergės r. , 20364
304827114
Sigitas Pūkys
+37068424981
Pristatymo informacija
Kiekvieną Antradienį ir Penktadienį: Nemokamas atsiėmimas ūkyje - Žirgyno g. 1, Radiškio k., Ukmergės r. Nemokamas atsiėmimas - Basanavičiaus g. 26, Vilnius “B Nordic 26” verslo centre ir Dominikonų g. 11, Vilnius “Senatorių Pasažas”, krautuvėlėje “Dirva”
Pristatymo būdai:
  • Venipak kurjeris - 3.00 €. Nemokamas pristatymas nuo: 50.00 €
  • Venipak paštomatai - 3.00 €. Nemokamas pristatymas nuo: 50.00 €
  • Atsiėmimas vietoje - 1.00 €. Nemokamas pristatymas nuo: 1.00 €
Loading...