"Farmers Circle" užtepėlių rinkinys

Rinkinį sudaro: 

  1. Morkų ir Lazdyno Riešutų Užtepėlė (212 ml): Mūsų morkų ir lazdyno riešutų užtepėlė sukurta su meile mėgėjams, kurie vertina subtilius skonio niuansus. Ši užtepėlė ne tik praturtina jūsų patiekalus, bet ir suteikia švelnų riešutų aromatą, puikiai derantį su lengvu morkų saldumu.

  2. Baklažanų ir Paprikų Užtepėlė (212 ml): Kreminės tekstūros baklažanų bei paprikų užtepėlė - tai tikras skonio įkvėpimas. Jos ryškus skonis puikiai tinka kaip užkandžių pagrindas arba kaip priedas prie pagrindinių patiekalų. Leiskite savo skonio receptoriams pajusti naujus skonio atradimus. 

  3. Humusas (212 ml): Mes kviečiame jus patirti Vidurio Rytų skonį su mūsų humusu. Tai natūralaus skonio užtepėlė, pagaminta iš kokybiškų avinžirnių, svarainių sulčių ir kitų tarpusavyje suderintų ingredientų. Puikus pasirinkimas tiek užkandžiams, tiek kaip priedas prie daržovių.

Išskirtinis Skonis: 

Kiekvienas produktas šiame rinkinyje yra sukurtas su meile ir rūpestingumu, gamtos apsuptyje esančiame ūkyje, suteikdamas jums komfortą ir išskirtinį skonį jūsų mėgstamiausiems patiekalams, užkandžiams. 

 
14,99 € /vnt
Žirgyno g. 1, Radiškis, Ukmergės r. , 20364
304827114
Sigitas Pūkys
+37068424981
Pristatymo informacija
Nemokamas atsiėmimas ūkyje - Žirgyno g. 1, Radiškio k., Ukmergės r.
Pristatymo būdai:
  • Venipak kurjeris - 3.00 €. Nemokamas pristatymas nuo: 50.00 €
  • Venipak paštomatai - 3.00 €. Nemokamas pristatymas nuo: 50.00 €
Loading...