Lietuviško medaus rinkinys

Šis medaus rinkinys unikalus ir ypatingas, nes jis atspindi unikalų, metų laike kintančios gamtos įtaką organizmams. Kiekviename stiklainyje skirtingas medus, surinktas tam tikru metų laiku, pasižyminčiu šiam laikui unikaliomis savybėmis. Bitės papildomai nemaitintos, medus nemaišytas, surinktas tik iš Kruosto botaniniame draustinyje stovinčių avilių, kuriame dominuoja didelė augalų įvairovė visų metų laiku.

Pirmas stiklainis, MEDUS „Mama Energija“ šviežias skaidrus, o susikristalizavęs baltas ir kietas – tai tik, tik pirmo sukimo medus, kuriam davėme pavadinimą - „Mama Energija“. Labai vertingas su aiškiu kodu – energija. Tai atgimstančios gamtos, pažadintos pirmųjų saulės spindulių, anksčiausiai pražydusiu - augalų nektaras. Nektaras su dideliu energijos užtaisu, kad po žiemos bitutės greitai sustiprėtu ir būtu energingos. Iš tokio nektaro sunešto medaus mikroelementų, gliukozės, fruktozės ir sacharozės kompoziciją, savo esme yra skirta organizmo „baterijoms pakrauti“.

Antras stiklainis, MEDUS „Močiutė Sveikata“ Įsibėgėjus vasarai, pražysta ypatingai gausi augalų įvairovė ir kai jau išsukus pirmą medų, tuščios meduvės sugrįžta į avilius, bitės skuba į pievų laukus nešti naujo žiedų nektaro. Toks medus vadinamas poliflorinio tipo, kai nektaras sunešamas nuo gausybės augalų, įvairiausių žiedų. Dėl šios priežasties vasaros medus turi šviesiai gintarinę spalvą, puikų ir specifinį aromatą ir galingas gydomuoju požiūriu. Jis papildo organizmą reikalingais mikroelementais, fermentais, vitaminais ir kitomis biologiškai aktyviomis medžiagomis.

Trečias stiklainis MEDUS „Diedukas Imunitetas“ Vasarai persiritus antrą pusę, bičių šeimos būna labais sustiprėjusios ir aktyvios, tačiau tokios augalų žiedų įvairovės ir gausos kaip pavasari – jau nebėra. Prasideda konkurencija dėl kiekvieno žiedo, nektaro paieškos prasiplečia net pasitelkiant ir mažuosius vabzdžius-amarus, kurie padeda iš medžių lapų išgauti lipčių – augalų syvus. Lipčius surinktas nuo tankmėje augančių medžių, parneštas į avilius, sumaišytas su žiedų nektaru ir perdirbtas į medų dar vadinamas - miško medumi. Jis tamsios rudos spalvos, silpniau kristalizuojasi labai panašus į karamelę. Tamsesnę spalvą ir charakteringa skonį suteikia įvairūs mikroelementai, fermentai, vitaminai ir kitos biologiškai aktyvios medžiagos, toks „kokteilis“ tai vitaminų ir mineralų „bomba“, kuris pasižymi sveikinančiomis savybėmis, stiprinančiomis imuninę sistemą.

20,00 € /vnt
Urbelių 5A, 58406
LT100014247513
Ilona Jačunskienė
+37066177088
Pristatymo informacija
Pristatymo kainos Pristatymo kaina priklauso nuo siuntos svorio ir šalies, į kurią siunčiama siunta. Minimali užsakymo suma 10 eur. Pasirinkus kurjerio paslaugą, pristatymas vykdomas darbo dienomis iki 17 val. Kurjeris gali prašyti pateiktis asmens tapatybę patvirtinanti dokumentą. Pastabos: *Savaitgaliais ir švenčių dienomis užsakymai nesiunčiami ir siuntos nepristatomos. Į Venipak paštomatus pristatymo kaina nuo 3.98 Eur. Nemokamas pristatymas į paštomatus nuo 50 eur. Venipak kurjerio pristatymo kaina - nuo 7.50 Eur. Nemokamo pristatymo -nėra .Garantijos Visas prekes , kurias turime savo sandėlyje, Jums užsakius prekes ir apmokėjus užsakymą, jau kitą darbo dieną prekės ruošiamos išsiuntimui ir perduodamos kurjeriui, o Jums išsiunčiamas siuntos sekimo numeris. Visas prekes siunčiame iš Lietuvos. ________________________________________
Pristatymo būdai:
  • Venipak paštomatai - 3.98 €. Nemokamas pristatymas nuo: 50.00 €
  • Venipak kurjeris - 7.50 €.

Kiti produktai iš

Loading...