Baltyminiai makaronai

TASTIK Makaronai su svirplių miltais – nauja, unikalu. Didžiuojamės turėdami galimybę pirmieji pasiūlyti šį gaminį kiekvienam, kuris minimaliomis pastangomis gali susikurti skanų patiekalą ir po truputį stiprinti žinias apie baltymais praturtintą mitybą. Ši unikali naujovė yra sparčiai augančios vabzdžių pagrindu pagamintų produktų rinkos viršūnėje. Išskirtinė maistinė vertė, kurioje yra daug baltymų, kalcio (ne iš pieno produktų), geležies, vitamino B12 ir omega riebalų rūgščių. Pasak virėjų ir pirkėjų, tai ne tik sveika, bet ir skanu.

Kuriant makaronus ir renkantis jų formą, nagrinėjome, kaip skaniausia būtų valgyti juos. Atkreipiame dėmesį į pasirinktą radiatori formą, čia kiekviename griovelyje ir bangelėje išlieka gausus pasigaminto mėgstamo padažo skonis, įsitvirtina kiti naudojami maisto produktai. Tai leidžia mėgautis subalansuotu skoniu. Makaronai su svirplių miltais puikiai tinka tiek švelniems, tiek aštresniems patiekalams.

Produkto svoris: 250 g

Sudedamosios dalys: Pilnagrūdžiai kvietiniai miltai, vanduo, kiaušiniai, 10 % naminių svirplių miltai (Acheta domesticus), druska.

Alergijos: Gali sukelti alerginę reakciją žmonėms, alergiškiems vėžiagyviams ir moliuskams. Sudėtyje gali būti glitimo turinčių javų ir jų produktų pėdsakų.

Laikymo sąlygos: Laikyti vėsioje (<20°C), sausoje vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.

Kilmės šalis: Lietuva
Gamintojas: MB Tastik, Jaunimo g. 1-10, LT-68247 Marijampolė

4,95 € /vnt
Jaunimo g. 1-10, Marijampolė, Marijampolės sav., 68247
nėra
Greta Budreikė
+37067814299
Pristatymo informacija
Pristatymo būdai:
  • LP Express paštomatai - 3.00 €.
  • Omniva paštomatai - 3.00 €.
  • Pristatymas į namus - 5.00 €. Nemokamas pristatymas nuo: 50.00 €
Loading...