

100 % moliūgų sirupas - tai natūralus ir sveikas produktas, pagamintas tradiciniu būdu iš Lietuvos ūkyje išaugintų moliūgų. Cukrus beriamas ant supjaustytų moliūgų kubelių ir laikomas kol susidarys gražios gintarinės spalvos sirupas, turintis daug naudingų savybių žmogaus sveikatai. Jame gausu vitaminų, mineralų ir antioksidantų, kurie padeda stiprinti imunitetą, sumažinti uždegimus ir apsaugoti ląsteles nuo pažeidimų. Svarbiausia yra tai, kad šiame produkte yra išsaugotos biologiškai aktyvios medžiagos.
Produkto nauda: Moliūgų sirupas yra tyras, natūralus saldumo ir sveikatos šaltinis, kuris gali papildyti jūsų kasdieninę mitybą ir suteikti daug naudingų savybių jūsų organizmui. Moliūgų sirupas yra universalus ir gali būti labai plačiai naudojamas.
Produkto sudedamosios dalys ir maistinė vertė (100g.):
Energinė vertė: 1084 kJ/255 kcal
Riebalai 0,04 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g
Angliavandeniai 66,0 g, iš kurių cukrų 62,0 g
Baltymai 0,5 g Druska 0,02 g
Laikymo sąlygos: laikykite sausoje ir nuo saulės spindulių apsaugotoje vietoje. Laikymo temperatūra gali svyruoti nuo 0°C iki 20°C. Šis produktas yra gaminamas tradiciniu būdu, siekiant išsaugoti visas biologiškai aktyvias medžiagas, todėl gali pasitaikyti nuosėdų ir spalvos pasikeitimų. Atidarius prekę, reikėtų suvartoti per 7 paras.
Gėrimuose: pilkite moliūgų sirupą į arbatą, kavą arba kitus šaltus ir karštus gėrimus, suteikdami jiems natūralaus saldumo.
Maisto gamyboje: naudokite moliūgų sirupą kepiniuose, desertuose arba salotose kaip natūralų saldiklį.