Džiovinti Shiitake grybai 100 g

Atraskite išskirtinę Shiitake grybų naudą sveikatai naudodami mūsų aukščiausios kokybės džiovintus grybus. Šie grybai pasižymi sodriu, pikantišku skoniu.

Imuniteto palaikymas: Shiitake grybuose yra junginių, kurie padeda stiprinti imuninę sistemą, padeda palaikyti organizmo sveikatą ir gerovę.
Širdies sveikata: Žinoma, kad šie grybai gerina širdies ir kraujagyslių sveikatą, padeda palaikyti sveiką cholesterolio kiekį.
Antioksidantų stiprinimas: Shiitake grybai yra pripildyti antioksidantų, kurie padeda apsisaugoti nuo oksidacinio streso ir skatina ląstelių sveikatą.
Energija ir gyvybingumas: Gausu B grupės vitaminų, šitake grybai gali padėti padidinti energijos lygį ir palaikyti bendrą gyvybingumą.
Daug maistinių medžiagų: Shiitake grybai yra puikus pagrindinių maistinių medžiagų, įskaitant vitaminus, mineralus ir maistines skaidulas, šaltinis, prisidedantis prie subalansuotos mitybos.
Virškinimo gerovė: Shiitake grybuose esančios maistinės skaidulos palaiko sveiką virškinimo sistemą ir gali padėti palaikyti reguliarumą.

Patirkite išskirtinius aukščiausios kokybės džiovintų Shiitake grybų privalumus. Pridėkite jų prie keptų bulvyčių, sriubų, padažų ir kt., kad gautumėte puikią kulinarinę patirtį. Imkitės sveikesnio gyvenimo būdo su šitake grybų galia šiandien!

9,99 € /vnt
Lizdeikos gatvė 27-1, Vilnius, Vilniaus m. sav., 10101
LT100011882715
Jonas Matiukas
+37067635779
Pristatymo informacija
Pristatymo būdai:
  • LP Express paštomatai - 3.49 €.
  • Venipak paštomatai - 2.99 €.
  • Venipak kurjeris - 5.99 €.
  • Atsiėmimas vietoje - 0.00 €.

Kiti produktai iš

Loading...