Ekologiški, džiovinti grybai Shiitake 40 g

Shiitake grybai ant medienos auginami tvariai šalia Klaipėdos nenaudojant genetiškai modifikuotų kultūrų, pesticidų ar trąšų.

 

Shiitake grybai yra mėsingos tekstūros, subtilaus gurmaniško umamio skonio. Aromatas pasklinda juos gaminant. Tai puikus baltymų šaltinis, turi įvairių maistingų medžiagų, įskaitant vitaminus, mineralus ir bioaktyvius junginius:

 

Baltymai: Shiitake grybuose yra pakankamai baltymų, kurie yra būtini audinių atstatymui ir kitoms organizmo funkcijoms.
Antioksidantai: Šie grybai taip pat turi antioksidantų, įskaitant ergosterolą ir eritadeniną, kurie gali padėti apsaugoti organizmą nuo laisvųjų radikalų žalos ir padėti kovoti su uždegimu.

Mineralai: Shiitake grybai turi mineralų, įskaitant geležį, varį, mangą, fosforą ir seleną. Šie mineralai yra svarbūs įvairioms organizmo funkcijoms ir maisto medžiagų apykaitai. Šhiitake grybuose yra gliukano, bioaktyvaus junginio, kuris gali turėti naudingą poveikį imuninei sistemai.
Vitaminai: gausus vitamino D kiekis, turi vitamino B, įskaitant niaciną (vitaminas B3), folatą (vitaminas B9) ir pantoteno rūgštį (vitaminas B5).

Shiitake grybai turi mažai kalorijų ir riebalų, todėl jie gali būti naudingi tiems, kurie stengiasi palaikyti sveiką kūno masę. Tinka veganams.

 

Svarbu pažymėti, kad grybai gali sukelti alerginę reakciją kai kuriems žmonėms. Jei vartojate kokių nors vaistų, prieš vartodami šiuos grybus pasitarkite su savo gydytoju.

10,00 € /vnt
Stančiai, Klaipėdos r. sav., Lithuania, 96338
ne PVM mokėtojas
Deividas Rumbutis
+37069077707
Pristatymo informacija
Nuolatinė prekybos vieta Stančiuose (vos minutė kelio nuo Palangos plento (A13) Kretingos link arba 4 km nuo Klaipėdos, 55.804068, 21.148870), Klaipėdos r., tačiau atvežame į Klaipėdą, Palangą ir į Šventąją. Kiti pristatymo būdai derinami asmeniškai telefonu +370 690 77 707.
Pristatymo būdai:
  • Atsiėmimas vietoje - 0.00 €.
  • Pristatymas į namus - 12.00 €.
  • Venipak paštomatai - 8.00 €.
  • Omniva paštomatai - 8.00 €.

Kiti produktai iš

Loading...