VASAROS FACELIJŲ MEDUS 10 kg. .

„  Kai jauti, kad trūksta energijos  ... “

Vasaros  facelijų meduje vyrauja čiobrelių, dobilų, facelijų žiedų, taip pat paupio miško augalų nektarai. Vasaros facelijų žiedų medus pasižymi stipresniu skoniu, intensyvesne spalva bei augalams būdingu aromatu.

 Meduje yra angliavandenių (gliukozės, fruktozės, sacharozės), natūralių fermentų, mineralų ir vitaminų.

Vasaros facelijų medus yra unikalus produktas labai tinkantis saldinanti arbatą, kavą ar šaltus gaiviuosius gėrimus- tai puikus energijos šaltinis.

Medaus energinė vertė (100 g) – 1377 kJ /324 kalorijos.

 

70,00 € /kg
Urbelių 5A, 58406
LT100014247513
Ilona Jačunskienė
+37066177088
Pristatymo informacija
Pristatymo kainos Pristatymo kaina priklauso nuo siuntos svorio ir šalies, į kurią siunčiama siunta. Minimali užsakymo suma 10 eur. Pasirinkus kurjerio paslaugą, pristatymas vykdomas darbo dienomis iki 17 val. Kurjeris gali prašyti pateiktis asmens tapatybę patvirtinanti dokumentą. Pastabos: *Savaitgaliais ir švenčių dienomis užsakymai nesiunčiami ir siuntos nepristatomos. Į Venipak paštomatus pristatymo kaina nuo 3.98 Eur. Nemokamas pristatymas į paštomatus nuo 50 eur. Venipak kurjerio pristatymo kaina - nuo 7.50 Eur. Nemokamo pristatymo -nėra .Garantijos Visas prekes , kurias turime savo sandėlyje, Jums užsakius prekes ir apmokėjus užsakymą, jau kitą darbo dieną prekės ruošiamos išsiuntimui ir perduodamos kurjeriui, o Jums išsiunčiamas siuntos sekimo numeris. Visas prekes siunčiame iš Lietuvos. ________________________________________
Pristatymo būdai:
  • Venipak paštomatai - 3.98 €. Nemokamas pristatymas nuo: 50.00 €
  • Venipak kurjeris - 7.50 €.

Kiti produktai iš

Loading...