Dovanų rinkinys: TASTIK svirplių skonių kolekcija

TASTIK svirplių skonių kolekcija byloja apie pirmąją vabzdžių valgymo patirtį. Išragaukite populiariausius skonius, pasidalinkite patirtimi.

Puikus pasirinkimas patenkinti smalsumą ir išbandyti viską, ką siūlo TASTIK.

  • Classy Fortepiano – džiovinti svirpliai su druska. Skonių klasika. Tai muzikos garsų ir skonių kelionė per 88 pianino klavišus, pasiekiant visas 7 oktavas. Rinkdamiesi sūdytus svirplius galite varijuoti virtuvėje, jie puikiai tiks gaminant užkandžius, salotas, ruošiant užtepėles ir kitus mėgstamus gaminius.
  • Golden Drums – džiovinti svirpliai su svogūnais ir kuminu. Šio skonio svirpliai kaip ir galingieji būgnai atitrauks jus nuo monotoniškumo, suteiks charakterio jūsų mėgavimosi maistu kelionėje. Švelnus kuminas ir svogūnai svirpliuose ypatingai dera prie raudonojo vyno taurės.
  • Spicy Guitar – džiovinti svirpliai su čili pipirais ir rūkyta paprika. Įkvėpti elektrinės gitaros virtuozų, sukurti aštresnių pojūčių mėgėjams. Itin tinkamas užkandis prie mėgstamo gėrimo užkurs skonio receptorius ir sušildys.
  • Rhyming Bass – džiovinti svirpliai su česnakais ir druska. Ritmas, melodija, dažnių skalė, dinamika, tembras – šie muziką sudarantys komponentai veikia mūsų jausmus, įkvepia kurti. Vieni mėgstamiausių česnakiniai svirpliai – tinka kiekvienai dienai, kad ir ką beveiktumėte, kad ir kur bebūtumėte!

Dovanų rinkinį sudaro:

  • Džiovinti svirpliai su druska (1 pak., 25 g);
  • Džiovinti svirpliai su druska ir česnaku (1 pak., 25 g);
  • Džiovinti svirpliai su svogūnais ir kuminu (1 pak., 25 g);
  • Džiovinti svirpliai su čili pipirais ir rūkyta paprika (1 pak., 25 g);
  • Dovanų dėžutė.

Kodėl svarbu vartoti baltymus? Kulinariniu požiūriu baltymai svarbūs tuo, kad suteikia sotumo jausmo ir yra… skanūs! Būtent baltymingi produktai pasižymi vadinamuoju umami skoniu, kurį pirmieji išskyrė japonai šalia tokių mums įprastų skonių kaip sūrus, saldus, aštrus ir kartus. Akivaizdu, kad be baltymų sunkiai apsieitume. Baltymai, kartu su angliavandeniais ir riebalais, yra viena iš trijų mums būtiniausių maisto medžiagų. Šių medžiagų, vadinamųjų makroelementų, mums reikia gauti kasdien, ir nemažai, kad mūsų organizmas tinkamai funkcionuotų. Baltymus sudaro aminorūgštys, organiniai junginiai, palaikantys kūno audinių, įskaitant raumenis, sausgysles, kraujagysles ir odą, augimą ir gyvybingumą.

Kodėl reikia valgyti svirplius? Šis supermaistas – tai tobuliausias baltymų šaltinis, esantis mūsų planetoje, turintis visas būtinąsias aminorūgštis. Labai didelė pasaulio dalis jau prisijungė prie vabzdžių valgymo revoliucijos. Mes esame čia, kad prijungtume kiekvieną iš jūsų! Atlikti tyrimai rodo, kad mūsų užauginti ir paruošti džiovinti svirpliai turi 67,7 g baltymų, svirplių miltai – net 75,6 g baltymų. Tai triskart geresnis ir ekologiškesnis baltymų pasirinkimas lyginant su kitais gyvūninės kilmės baltymais, kurių turi vištiena ar jautiena.

Ar svirplius valgyti yra saugu? Savo fermoje auginame specialiai žmonių mitybai išveistą naminių svirplių veislę Acheta domesticus. Kiekviena vada auginama itin švarioje aplinkoje, šeriama kruopščiai parinktu ekologišku, išskirtinai svirpliams pritaikytu, pašaru. Jų apdirbimas ir paruošimas valgyti apima ne vieną darbų ciklą, kurių metu svirpliai yra termiškai apdorojami siekiant eliminuoti bet kokias bakterijų rizikas išsaugant aukščiausius maistingumo rodiklius.

Kaip apibūdinti svirplio skonį? Daugelio nuostabai galime iš anksto atsakyti, tai nebus taip neskanu, kaip jūs tikitės. Dažniausiai svirplių skonis apibūdinamas tapatinant juos su saulėgrąžomis, kitiems primena riešutų ir chalvos derinius. Bet kuriuo atveju, intensyvių skonio ar kvapo natų svirpliuose nėra, kas leidžia juos ypač plačiai pritaikyti kasdienėje mityboje praturtinant įprastus gaminamus patiekalus.

23,95 € /vnt
Jaunimo g. 1-10, Marijampolė, Marijampolės sav., 68247
nėra
Greta Budreikė
+37067814299
Pristatymo informacija
Pristatymo būdai:
  • LP Express paštomatai - 3.00 €.
  • Omniva paštomatai - 3.00 €.
  • Pristatymas į namus - 5.00 €. Nemokamas pristatymas nuo: 50.00 €
Loading...