Lietuviškas medus "Diedukas Imunitetas" 1 kg

Medus "Diedukas Imunitetas" - vasarai persiritus antrą pusę, bičių šeimos būna labais sustiprėjusios ir aktyvios, tačiau tokios augalų žiedų įvairovės ir gausos kaip pavasari – jau nebėra. Prasideda konkurencija dėl kiekvieno žiedo, nektaro paieškos prasiplečia net pasitelkiant ir mažuosius vabzdžius -amarus , kurie padeda iš medžių lapų išgauti lipčių – augalų syvus.

Lipčius surinktas nuo tankmėje augančių medžių, parneštas į avilius, sumaišytas su žiedų nektaru ir perdirbtas į medų dar vadinamas - miško medumi. Jis tamsios rudos spalvos, silpniau kristalizuojasi labai panašus į karamelę. Tamsesnę spalvą ir charakteringa skonį suteikia įvairūs mikroelementai, fermentai, vitaminai ir kitos biologiškai aktyvios medžiagos, toks „kokteilis“ tai vitaminų ir mineralų „bomba“, kuris pasižymi sveikinančiomis savybėmis, stiprinančiomis imuninę sistemą. Imuniteto stiprinimas, visų pirma – tai organizmo atsparumo ligoms didinimas. Tam turi atsinaujinti ląstelės, prisikaupti įvairių biologiškai aktyvių medžiagų, reikalingų baltymų sintezei ir kitiems procesams įvykti . Tai ne vienos dienos procesas, imuniteto stiprinimas – tai nuolatinis darbas.

Dažniausiai nusilpsta imuninė sistema, kai mes turime problemų su fiziniu aktyvumu, miego kokybę, padidėjusiu stresu ar netinkamais mitybos įpročiais Labai svarbu palaikyti visą kompleksą priemonių ar bent dalį , kuri labiausiai pačiam žmogui aktuali ir tinkama. Dažniausiai tai padiktuoja mūsų organizmas ir pasąmonė. Nereikėtų nustebti, jeigu tokio medaus stiklainyje ant dugno nusėstu susikristalizavusio medaus granulės, o viršuje būtu- tarsi sirupas. Tai kažkiek atspindėtu žiedų nektaro ir lipčiaus santykį stiklainyje. Bitės papildomai nemaitintos, medus nemaišytas, surinktas tik iš Kruosto botaniniame draustinyje stovinčių avilių.

Medų saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių ir laikyti ne aukštesnėje kaip + 20 ºC. Bitynas, paso Nr. 36BPR-160 priklauso: Ilona Jačunskienė „Šenbergų ūkis“ Urbelių 5A, Kėdainių raj. 58406 Lietuva www. Senbergu.lt

100 g. produkto maistingumo deklaracija Energetinė vertė – 1380,2 kJ/ 370 kc

7,00 € /kg
Urbelių 5A, 58406
LT100014247513
Ilona Jačunskienė
+37066177088
Pristatymo informacija
Pristatymo kainos Pristatymo kaina priklauso nuo siuntos svorio ir šalies, į kurią siunčiama siunta. Minimali užsakymo suma 10 eur. Pasirinkus kurjerio paslaugą, pristatymas vykdomas darbo dienomis iki 17 val. Kurjeris gali prašyti pateiktis asmens tapatybę patvirtinanti dokumentą. Pastabos: *Savaitgaliais ir švenčių dienomis užsakymai nesiunčiami ir siuntos nepristatomos. Į Venipak paštomatus pristatymo kaina nuo 3.98 Eur. Nemokamas pristatymas į paštomatus nuo 50 eur. Venipak kurjerio pristatymo kaina - nuo 7.50 Eur. Nemokamo pristatymo -nėra .Garantijos Visas prekes , kurias turime savo sandėlyje, Jums užsakius prekes ir apmokėjus užsakymą, jau kitą darbo dieną prekės ruošiamos išsiuntimui ir perduodamos kurjeriui, o Jums išsiunčiamas siuntos sekimo numeris. Visas prekes siunčiame iš Lietuvos. ________________________________________
Pristatymo būdai:
  • Venipak paštomatai - 3.98 €. Nemokamas pristatymas nuo: 50.00 €
  • Venipak kurjeris - 7.50 €.

Kiti produktai iš

Loading...