Kriaušių pastilės (juostelės)

Švelniu saldumu užburiančios kriaušių pastilės (juostelės) – tai tikras desertas mažiems ir jau paaugusiems smaližiams. Iš šviežių trintų kriaušių pagamintos pastilės (juostelės) apdovanos Jus išsaugotomis vertingiausiomis kriaušių medžiagomis ir palepins gomurį nepakartojamu skoniu. Žiupsneliu džiovintų datulių pasaldintos kriaušės – tai saldus malonumas, kai norisi užkąsti ne tik kažko skanaus, bet ir vertingo.

Kriaušių pastilės (juostelės) – tai natūralus burnoje tirpstantis užkandis, pagamintas iš šviežių kriaušių tyrės. Jokio pridėtinio cukraus, gardų saldumą, kurį jau pamėgo mažieji ir didesnieji degustatoriai, pastilėms (juostelėms) suteikia mūsų slaptas ingredientas – datulės. Tai vertingas užkandis, kuriame nerasite jokių dirbtinių dažiklių, aromato ar skonio stipriklių. Kriaušių pastilės (juostėlės) yra pačios saldžiausos iš visų mūsų gaminamų pastilių (juostelių), jose nėra gliuteno, laktozės, konservantų, dažiklių, pridėtinių, kvapų, GMO. Džiovinta 35oC temperatūroje, todėl puikiai tinka žaliavalgiams. Be pridėtinio cukraus, tik džiovintų datulių saldumu papildytos juostelės – gardus ir sveikas pasirinkimas.

Sudėtis: kriaušių tyrė (87%), džiovintos datulės (13%).

Pakuotė - 60 g.

3,00 € /vnt
Šunykštos g., Bebrūnai, Anykščių rajono savivaldybė, 29257
LT100011558814
Vilma Tocionytė
+37060622646
Pristatymo informacija
Trečiadieniais produktus pristatome į Vilnių, ketvirtadieniais į Kauną. Į kitus miestus siunčiame: Omniva paštomatas - 3 Eur; Kurjeris - 9 Eur. Užsakymus nuo 30 Eur pristatome nemokamai.
Pristatymo būdai:
  • Pristatymas į namus - 5.00 €. Nemokamas pristatymas nuo: 30.00 €
  • Omniva paštomatai - 3.00 €. Nemokamas pristatymas nuo: 30.00 €
  • Omniva kurjeris - 9.00 €. Nemokamas pristatymas nuo: 50.00 €
  • Atsiėmimas vietoje - 1.00 €. Nemokamas pristatymas nuo: 1.00 €
Loading...