Ekologiški Antaniniai obuoliai
Antaniniai obuoliai vidutiniškai rūgštaus vyno skonio, tik šiai veislei būdingo specifinio prieskonio ir aromato, turi daug pektinų, ypač tinka perdirbti (džemui, obuolių sūriui gaminti).
Dedant į obuolių pyragą lupti nereikia, nes odelė kepant sukepa.
Obuoliai turi daug A, C, E, H, PP bei B grupės vitaminų, kalio, kalcio, magnio, fosforo, geležies, jų sėklos turtingos jodo. Obuoliai apsaugo kaulus. Tik obuoliuose randamas flavanoidas floridzinas gali apsaugoti menopauzės sulaukusias moteris nuo osteporozės vystymosi ir padidinti kaulų tankį. Obuoliuose randamas mineralas boras taip pat stiprina kaulus ir suteikia energijos.
Obuoliai, valgomi kasdien, padeda sustabdyti smegenų ląstelių nykimą ir Alzheimerio ligą. Obuoliuose esantys stiprūs antioksidantai neleidžia pažeisti ląstelių. Obuolius rekomenduojama valgyti ir diabetikams.
Obuoliuose esantis pektinas mažina organizmo poreikį insulinui. Pektinas iš virškinamojo trakto šalina bakterijas ir sunkiuosius metalus, reguliuoja cholesterolio kiekį kraujyje. Pektinai suteikia jėgų, padeda atsikratyti įtampos. Be to, reguliariai valgant obuolius, organizmas gerai išsivalo.
Sertifikatai:
- Atsiėmimas vietoje - 0.00 €.
- Pristatymas į namus - 12.00 €.
- Venipak paštomatai - 8.00 €.
- Omniva paštomatai - 8.00 €.