

Šie grybai turi daug naudingų medžiagų kaip B6, B12, folio rūgštis, tiaminas ir niacinas. Šie vitaminai ir mineralai padeda stiprinti organizmo imunitetą, gerina medžiagų apykaitą ir leidžia jaustis energingesniems. Eryngi grybuose yra junginys, vadinamas lovastatinu kuris gali mažinti lipidų kiekį.
Paruošimas ir gaminimas:
1. Mirkinti grybą šiltame vandenyje apie 30 min;
2. Įkaitinkite keptuvę ir tęskite kepimą ant vidutinės ugnies;
3. Įpilkite aliejaus, sviesto, ghee sviesto, kokoso sviesto ar kt.
4. Apkepti grybą iš abiejų pusių apie 8-10 min. kol grybas švelniai apskrus, svarbiausia, kad jis neišsausėtų, jis turi likti sultingas.
5. Pagal skonį pagardinkite su jums patinkančiais prieskoniais ar žolelėmis.
Skanaus, ragaujant retą, bet ypač skanų grybą! Šis grybas ir produktai iš jo praturtins, bet kurio žmogaus, kuris rūpinasi savo sveikata, racioną.
Grybo panaudojimas kulinarijoje: Eryngi grybai tinka: sultiniams, sriuboms, troškiniams, kepimui, rizotui, makaronų patiekalams. Pabandykite ir įsitikinkite!
Sudedamosios dalys: 40 g. 100 proc. Eringi (Lt. Karališka austrė / Lot. Pleurotus eryngii)) grybų. Laikyti kambario temperatūroje, sausoje vietoje.
Geriausias iki: žiūrėti ant pakuotės.
Kilmės šalis: Lietuva.
Pastaba: jeigu randate grybą, ar grybų produktą kurį norite įsigyti, bet jų nėra tuo metu mūsų parduotuvėje, parašykit mums, mes jus informuosim kada likučiai atsinaujins.