

Šie grybai turi daug naudingų medžiagų kaip vitaminas D, varis, selenas, tiaminas, riboflavinas, niacinas, vitaminas B6, folio rūgštis, kalis, manganas, magnis, geležis fosforas.
Atmirkinti grybą šiltame vandenyje apie 30 min.
Įkaitinkite keptuvę ir tęskite kepimą ant vidutinės ugnies;
Įpilkite aliejaus, sviesto, ghee sviesto, kokoso sviesto ar kt.
Apkepti grybą iš abiejų pusių apie 8-10 min. kol grybas švelniai apskrus, svarbiausia, kad jis neišsausėtų, jis turi likti sultingas.
Pagal skonį pagardinkite su jums patinkančiais prieskoniais ar žolelėmis.
Skanaus, ragaujant retą, bet ypač skanų grybą!
Shiitake grybai tinka: sultiniams, sriuboms, troškiniams, kepimui, rizotui, makaronų patiekalams.
Pabandykite ir įsitikinkite!
40 g. 100 proc. Shiitake (Lt. Valgomasis dantenis / Lot. Lentinula edodes)) grybų.
Žiūrėti ant pakuotės.
Kilmės šalis - Lietuva
Laikyti kambario temperatūroje, sausoje vietoje.
Jeigu randate grybą, ar grybų produktą kurį norite įsigyti, bet jų nėra tuo metu mūsų parduotuvėje, parašykit mums, mes jus informuosim kada likučiai atsinaujins.